måndag 23 januari 2012



Muffinsformar från butiken



Mycket roligare och tusen gånger finare är att lägga smeten i dessa små söta former. Man får trixa lite med hur länge de behöver vara i ugnen för att få dem som man vill ha och vi vill ju alla ha dom olika, eller hur? Jag tycker om kladdiga, Rasmus mindre kladdiga och myran hon äter allt och lite för många och lillprins Bus åt bara det kladdiga i mitten. Här i denna familjen är vi sjukt olika. Köpte sex stycken, men funderar starkt på sex till så man kan ha till kalas/fest. Jättefint att duka med till efterrätten eller kanske förrätten. Supernajsigt i vilket fall. Rekommenderas.


Här hemma har vi sjuka barn och det är kämpigt att tillgodose allas behov och krav. Men imorgon blir det vardag igen. Hostan får dom nog leva med en stund tyvärr, inget kul alls.



kram på er

3 kommentarer:

  1. Åh tänk om jag bara bakade lite oftare, då hade dom vart i mina ägor för längesen + att kitchen aiden hade gjort mer nytta än att samla damm och bara stå å se snygg ut! :)
    Det blev en hemmadag iaf?
    Skickar krya på er kramar i massor!

    SvaraRadera
  2. åhhhhh va kostar dem??? jag vill köpa köpa köpa!

    SvaraRadera
  3. Jag får hålla med Alexandra vad gäller formarna. Den där maskinen har jag dock varken råd eller plats för, men å andra sidan bakar jag i princip aldrig så vad ska jag med den till!? hahahah Men den är supersnygg! Formarna är jättesöta och jag har hållt i dem flera gånger... Ja hostan verkar ihållande har jag hört men skönt att de är piggare! Antar att vi åker på eländet också efter den härligt sömnlösa lördagsnatten! ;) Tyckte så synd om stackarn, men blev samtidigt glad över att han kände sig trygg med lilla mig som stöd! :) kram Linda

    SvaraRadera