tisdag 11 oktober 2011Mina toksköna och snygga skor. Fick dom till ett riktigt pang pris och nöjd som bara den.

Höll ju på att äntligen få hem mina "vill ha" skor, men ödet ville annorlunda. Får se om det blir några eller om jag ska få gå och sukta efter dom i flera månader till gahhh orkar inte de. Blir nog till att radera dom ur hjärnan och fokusera sig på annat.


Min hjärna fungerar som så att den gärna snöar in sig på något och vägrar tänka på annat och just nu verkar den vara inne i ett stort sko cravings så därav allt tjat om skor. Vill sluta att längta/köpa/sukta efter skor, men de går bara inte. Kan bli irriterad för mindre.

Om jag börjar intressera mig för tex Smillas träning så tänker jag på det twenty four seven non stop tills jag typ spyr på skiten och då kan det dröja ett bra tag innan det intresset kommer igen. Precis som jag spelar sönder alla favorit låtar genom att spela samma låt på repeat i några timmar i sträck sen efter ett tag kan man säga att jag tröttnat på den låten.

Har ni samma problem eller är jag ensam? En outsider....aghhh! Snart hamnar jag på femman bland alla andra myskon.Kram på er

1 kommentar: