fredag 21 oktober 2011Liten tjuvtitt på våran tavla i köket. Har bara skissat lite på den än så länge, men jag gillar den när den är lite så där lagom "halvfärdig" och gul har alltid varit en favvofärg. Nu ska den ju inte se ut så här utan de ska målas vitt, men rätt cool ändå.


Lyckades nästan att se klart en hel Barbie film utan att somna tack vare lillprins Bus som insisterade på att äta en massa choklad i soffan. Aghhhh! Den är ju nytvättad och jag vägrar att tvätta om den.

Idag blev stressigt värre, med hovslagare precis efter jobbet och när vi äntligen kom hem så kom jag på att mina nycklar låg i min väska, inlåsta i skolan. Gissa om jag blev trött på mig själv. Var bara att starta upp bilen och låna nycklar av Linda för att komma in i skolan och för att sedan äntligen komma in hemma. Detta är så typiskt mig.


Nu ska jag måla lite skyltar och kika på film, multibegåvad vet ni, hihi! Men först en kall cola burk (de måste va burk, inget annat är godare)för det är jag värd, de är ju fredag.Kram alla söta

1 kommentar:

  1. Tavlan verkar jättefin!!! Trodde jag skulle hinna in i köket i helgen, men vi var fullt upptagna med packandet så det föll bort! Hoppas att det gick bra på din "Reopening"!? kram Linda

    SvaraRadera