söndag 15 november 2015

HELGEN I BILDER



Jaha och då var söndagen snart slut och som vanligt går den för fort. Denna helgen har vi ridit ( eller ja, Myran har och jag gått/cyklat brevid. Livet är inte riktigt rättvist.) och målat och haft lite utgång med bowling. Såklart vann girlsen bowlingen. Vad annars. Jag kanske inte var den som satte mest poäng, men några spare och strike blev det. Jo men så att nu kan man ju titulera sig som bowlingproffs. Meritlistan är sjukt lång. Känner att jag snart bara måste utbrista som Lotta på Bråkmakargatan att "jag är bra på allting" till och med att jag är bra på slalom och det erkände Lotta att hon inte var. Så för att upprepa en sanning som måste sägas är att jag är sjukt bra på allting. 







Dom passar så bra ihop dom där två. Själv ser jag ut som en klumpig kossa på Candy och därför vill jag ha en riktig stor häst så jag ser liten och graciös ut. En Shire häst på två meter i mankhöjd hade inte varit fel dock är vårat stall för liten för en sån bjässe så jag får nöja mig med en mankhöjd på max 165 istället. Fast ingen ide att tänka hästtankar för stallet är fullt tyvärr. 







Dressingroom:et efter att jag försökt komma på what the hell to wear liksom. Men nu har jag städat efter mig och det ser lite bättre ut. Förutom lådan då som står kvar. Och påsen. Och väskan. Okej, jag ställde bara undan skorna. 






Bestämde imorse att jag skulle köra mitt preppy liv nu och tog på mig tröjan från Gant och ett par slacks och en schysst vit skjorta och efter fem minuter fick jag en instängds attack och knäppte upp typ alla knappar på skjortan och sen åkte tröjan av då dagen efter värmen blossade upp och man ångrade drinkarna kvällen innan. Det blev kanske en hallonmojito för mycket, men är man ett bowlinggeni så är man och då är man i ett flow som inte får avbrytas och det gäller också alkoholen. Alkoholen måste liksom flöda. 






kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar