söndag 20 september 2015

SÖNDAG I SKOGEN

Gårdagens väder var ju helt fantastiskt! Det är ju så en riktigt bra höstdag ska se ut. Varm, solig och med en massa frisk och klar luft.  Man ville liksom inte gå in. Och det blev en utedag. En bra utedag.Började med att gå ut och fortsätta på den där kaninburen som aldrig verkar bli klar. Den har iallafall fått världens finaste tak och nät på halva uteburen. Bara andra halvan kvar, en dörr till utebur, en dörr till innebur och golv till alla plan. Sjukt mycket kvar alltså.


Sedan klippte jag gräset och sen hade jag lovat Myran att åka fyrhjuling så då tog vi varsin och drog upp till stallet. Och denna gången fick jag den stora. Och den är rolig, riktigt rolig. Och går så mycket fortare. Väl där uppe mocka vi hagen sen skynda vi oss hem för att vi skulle ut i skogen. Äntligen en tur i skogen med kidsen. Som jag längtat. 


Dom är så sega när man föreslår skogspromenader, men igår var det ingen som protestera, halleluja. Så vi, eller rättare sagt broder, packa på sig kol, käk och dryck och så begav vi oss ut på Granviksleden med barn och hundar. Alla var så duktiga och Maja älskade det. Tänk att få gå i favorit skogen OCH med alla barnen. Fem kilometer i väldigt kuperad terräng och helt utan gnäll. Trötta var dom bitvis, men vid gott mod de små kidsen. Så bra jobbat. 


Och sen hem och laga tacos och se Fast and Furiuos 7. Bra film. Dusch och sängen och ännu en helg var förbi.

Ha en bra måndag nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar