söndag 27 september 2015

NÅGRA KAN MAN LITA PÅ






När man inser att man har den bästa hästen ever som snällt låter Myran rida henne. Att det är som vanligt den äldre generationen man kan lita på. Igår försökte vi ju med lilla Frida, men total misslyckades ju och den andra shettisen är tokbusig och Rubinette går ju inte så Candy som jag tänkte att det blir nog inget mer ridande för henne levererade som alltid. Dock lite tråkigt att det innebär att vi inte kan rida ut ihop. Nämnde jag att när den ena hästen blev frisk så blev en annan sjuk? Inte? Nää, kanske för att jag börjar bli smått irriterad på att saker och ting alltid ska skita sig. Jippi. Väntar bara på fång på nån av de små utav frosten som kommer nu då. Det skulle ju sitta så bra med ännu mer bekymmer. Amen på det liksom.


Imorgon drar vi till Skövde för lite visning av kläder och jag ska hålla krampaktigt hårt i min plånbok. Tänka på att jag nuförtiden inte handlar något oplanerat eller impulsivt eller inget alls för den delen. Inga härliga mönster från Odd Molly ska svika mitt ekonomiska löfte eller gosiga vantar eller säsongens finaste mössor. Inget sånt. Verkligen inget sånt. Jag har allt jag redan behöver. Känner redan ångesten komma krypandes. Det kommer bli så svårt. 



Såg ni Bron ikväll? Många människor att hålla reda på i början. Tror att det kan bli riktigt spännande. Hur skönt vore det inte att kunna vara som Saga ibland? Bara säga det man tänker. 





ha de fint








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar