torsdag 18 juni 2015

NY SPORTOUTFIT = NYA MÖJLIGHETER = TROLIGTVIS DET BÄSTA JAG GJORT






Ute på Vanäsudde och är top of the world och såklart får man sällskap av en hårboll för där Myran är ska Maja vara. För att komma upp på denna stenen ute i sjön fick Myran lyfta upp henne ur sjön och upp på stenen. Och klart hon gör det, hon älskar sin Maja även fast hon bitvis kan vara lite påfrestande ibland. 






Trevligt väder ute idag då. Igår var jag tvungen att ta tvätten på grund av detta väder, idag tvingas jag väl till att sy dynor. Sa när det var soliga tider att klart jag syr dynor till din båt... när det regnar ute inte när det är sol och jag kan ligga och pösa i min solstol. Alltså får jag äta upp min lathet för nu kom regnet. Att man aldrig kan lita på något. Solen, vilket svek du gjorde. 



Beställde ett par nya träningsbyxor så snart ska det ut och svettas. Maja har nämligen bitit hål på mina två par andra och det kändes mindre fräscht att vistas i dom. Så nya byxor och nya skor och så är jag fit for fight. Kanske dax att börja med två timmars pw´s nu igen så fläsket får kämpa lite. 







ha de bra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar