måndag 22 juni 2015

BUXBOM & SKRYT

Så då fylls parterren äntligen upp med pioner. Så här sena har dom nog aldrig varit, men för mig är det bättre då jag tycker de kommer för tidigt och jag hinner inte uppskatta dom lika mycket. Tyckte ju det ekade tomt i dom får några veckor sen eftersom lavendeln är fortfarande väldigt liten och pionerna var också väldigt små, men nu så, nu kommer frodigheten. Problemet är bara att jag inte orkat att stödja upp dom med något. Latheten kommer att straffa mig. Det gör den alltid.  
Buxbomen börjar få tillbaka sin fina färg och jag älskar verkligen känslan av att gå omkring härinne på kalkstensgolvet och land fulla av växtlighet. Och tänk att jag gjort allt detta själv. Med mina egna händer.... och verktyg såklart. Spaden har ju varit ytterst hjälpsam. Allt är ju grävt för hand med den. Så allt är möjligt om man bara är dum nog att göra det. Kanska ska ta och börja gräva upp nedanför altan? Måste börja med något kroppsarbete då kroppen segat ihop och lagt på sig en del. Och det är så roligt att se något växa fram från planering till verklighet. Igår gjorde jag inget förutom klippte gräsmattan så jag har sån ångest. Hatar när jag latar ner mig. Så idag ska jag försöka att få shit done.


ha en fin dag

4 kommentarer:

 1. Det är så otroligt fint Sandra! Du har all rätt i världen att skryta över din fantastiska trädgård!!! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är såååå imponerad av dig! Du är jätteduktig!

  SvaraRadera
 3. Åh så fint. Jag älskar pioner.

  SvaraRadera
 4. Å tack snälla! Ni gör min dag! Har legat och kravlat i gammalt poolvatten fullt med nasty things så detta värmde att få höra :))

  SvaraRadera