fredag 1 maj 2015

KLÄDER & SKOÅNGEST







allt från hm





Detta är vad som skrapats ihop till skolavslutningen hittills, men skulle vilja (dock inget nödvändigt då man kan ta vad man har hemma) ha en vit skjorta med fluga till för den ultimata looken till lillebror och kavaj förstås. Absolut inte glömma kavajen. Myran vill så gärna ha en ljus "skinnjacka" så det vore ju kul att ge henne en sån annars har hon världens finaste kavaj från Scotch R´Belle som funkar toppen till. Skor då? Typ viktigast av allt. Folk försummar så lätt den biten. Tror vi kör på Myrans Minnetonkas i år igen om dom passar och lillebror har ju ett par converse i vitt och svart, men här vill jag ha lite mer preppy så ett par loafers hade ju suttit perfekt. Hm hade ett par fina för 129 kronor. Som hittat. 


Alla vet att jag är en skomänniska och för mig gör ju skorna så mycket. Dom kan antingen lyfta upp eller förstöra en hel outfit så därför har jag så svårt att förstå att många inte tänker på detta. Det behöver inte vara märkesskor för flera tusen utan de behöver bara passa in. Detta kan göra mig smått galen. . Precis som killen vid mitt bord som var målare störde sig på en färgklick i panelen mellan springorna så kände jag med alla dessa skor. Tänker inte gå in mer detaljrikt på vad jag fick bevittna igår, men jag känner att jag hade kunnat göra lite nytta där. Var iallafall sjukt nöjd med mina skor igår som premiäranvändes. Blommigt till jeans är en ruskigt bra kombination. 


Jag var ju relativt nykter igår (som alltid typ) och fick se omgivningarna med andra ögon och jag ser hur fina alla människor är på just sitt eget vis. Vi är så olika och det är ju det som är så kul. Ibland kan jag komma på mig själv med att stirra på folk, creepy jag vet, men det är för att jag bara måste liksom ta in allt och se det där extra. Det där speciella. Det där som gör just dig till dig. Det där fina. Nog om mina konstiga beteende. Grillbuffén var så god och jag kan tänka mig att äta den nästan varje dag då dom hade ceasarsallad. Bästa maträtten. Så vore jag relativt rik hade jag anställt en kock på heltid. Fast är det någon kock som är arbetslös, men brinner för sitt yrke så är mina dörrar alltid öppna, dock helt ideellt. Passion före cash. 



Nä nu måste jag gå ut och göra lite nytta






ajöken  

2 kommentarer:

  1. Det är ju jättekul att titta på människor. Jag kan nog också vara ganska jobbig på det sättet att jag gärna vill titta på folk...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det Hanna, men man måste ju försöka att begränsa sig för att inte verka helt knäpp. Ingen gillar ju folk som stirrar... tyvärr hihi

      Radera