torsdag 23 april 2015

INGEN LUST & ÖNSKNINGARTvå lådor till var ju relativt klara igår. Med det menas att de var bara murade ej putsade. Bruket tog slut för jag sölade en hel del igår. Lovar att en säck låg på marken. Värdelöst beteende och oekonomiskt. 

Barnen är sjuka här idag och jag är förkyld och det blåser ute och jag har så ingen som helst lust att gå ut och fortsätta på nästa. Vet nämligen att det kommer bli jobbigt nu för lådor ska bort och inga nya tillföras på just den platsen. Frågan är alltså vart ska jag lägga all jord? Och i dom befintliga lådorna är det måbärshäcksplantor som jag drivit upp av sticklingar som behöver ett nytt hem. För mycket frågor just nu och för lite svar. 


På nedersta bilden ser ni den gamla lådan med måbär i och min fin fina buxbomsrundel. Den ska också flyttas, men för att göra det måste nytt virke köpas och trappor byggas och det går för sakta. Önskar mig en snickare i födelsedagspresent och en knippe cash. Det önskar jag mig till och med mer än den där klockan och solglasögonen fast i den perfekta världen får man allt så då chansar jag på att jag lever i rätt värld.kram

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. tackar :)) är väl dock mer självömka än sjukdom hihi

   Radera
 2. Men va fint!! Det där kommer ju bli toppen! Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. å tackar! Jag hoppas på det ;)) kram på dej

   Radera