lördag 28 februari 2015

DEN DÄR FLICKAN & ÄNNU MER SJÄLVÖMKAN







Helt otroligt vad tiden går fort. Jag känner mig typ som tjugo, men inser när jag ser mig i spegeln att jag ser ut som fyrtio och ändå är det på barnen man inser att livet galopperar fram sjukt fort. Den här tjejen hon börjar bli stor nu. Fyller tio i sommar och är en helt underbar människa. Hjälper till hemma med glatt humör (inte alltid) och är lite smått förvirrad precis som jag. Ja äpplet faller ju inte långt från trädet precis. Och det där håret alltså. Hår som jag alltid önskade mig, men fick nöja mig med en fjärdedel typ. Inte alls avis, noop, trivs jättebra i att ha page resten av mitt liv. 



Eftersom ni säkert undrar hur jag mår, så ska jag såklart lugna er oro och berätta hela min fortsatta sjukdomshistoria. Fredagen sög som jag tidigare nämnt. Hostade säkert sönder alla mina revben. Och som inte det vore hemskt nog så kunde jag inte ens äta upp den lilla sport chokladen som Tyra köpt åt mig. Gissa om jag blev irriterad. Orkade inte ens se det positiva att jag slapp de extra kalorierna och jag menar vad kan då vara positivt en fredag om inte ens det gjorde mig på drägligt humör. Åt thai mat och det smakade... inget. Tur att den iskalla cola burken iallafall skänkte mig lite njutning annars hade jag väl gått och grävt ner mig. 



Så fredagen spenderades med att jag anställde blivande fjortisar att langa piggelinpaket i utbyte mot badkläder, ännu mera självömkan och seanare total hopplöshet. Natten var ungefär lika hemsk som dagen med hostattacker, svettig femåring som klistrat fast sig mot mig och vidriga drömmar och kramper, kan väl säga att lördags morgonen var välkommen. Just nu är läget under kontroll, men blir det kritiskt igen så lovar jag att det inte kommer att bli trevligt nära mig.





För att avsluta med något positivt i all negativitet så ska jag nämna att jag bakat en kladdkaka och köpt jordgubbar. Åt precis en jordgubbe och blev typ knäsvag. Kärlek alltså



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar