torsdag 23 oktober 2014

KLÄNNINGSTANKARTorsdag morgon och nu är det bara en dag kvar med att höra den mardrömsinspirerande väckarklockan denna veckan. Ljuvligt. Jag går ju för tillfället att lägger mig sjukt tidigt för att jag är så trött. Och för att undvika småätandet vid soffan som så lätt blir. Jag försöker ju att hålla mig till en sundare livsstil, men denna veckan har varit väldigt dålig. Bakade en kaka i söndags och det slutade med att jag kastade sista fjärdedelen i soporna och resterande hade jag ätit upp under veckan och den kakan var maxad med choklad, jordnötter, kola och mjölkchoklad och hur svårt är det inte då att motstå? Nästa gång bakar jag bara en provbit för barnen i det här hushållet gillar inte "nya" saker att testa. Och jag älskar att baka nya och lite mer "tricky" saker, gärna med många moment. 

Har fantasishoppat på hm igen. Ni vet då man bara trycker köp på allt man vill ha och sen så går man till en annan sida och gör likadant och så har man stillat det värsta shopping suget en stund. Har inte handlat något denna månaden till mig själv förutom strumpbyxor. Jag kan tydligen när jag vill. 

Måste visa er några söta klänningar med den bästa kombinationen till: knähöga stövlar eller knähöga strumpor. Så snyggt, så snyggt.  Gå in på denna brudens blogg och avundas lite. Så cool stil. Jag har ett par stycken i varierande färger, men sällan jag tar mig modet till att bära dom och så har jag inte riktigt benen till dom fast drömma måste man ju få och någon gång kanske jag samlar modet till mig.
Alla klänningar kommer från hm.Klänning nummer fyra och fem känns som jag ändå måste ha. Har tittat på den i spets ett tag nu och ,jag älskar skärningen nertill och spetsen såklart. Vem älskar inte spets liksom. Dödssynd nästan att inte göra det. Den svarta är en perfekt "den lilla svart" för mig då jag inte ska ha för tighta klänningar. Och tydligen trollar dom bort tio, femton kilo direkt bara sådär haha. Vet inte hur många gånger jag hört den där frasen när jag varit ute trots att jag väger typ exakt samma som jag alltid gjort. Men jag antar att vissa kläder får mig att framstå som jag varit en koloss. Ja, så kan de vara ibland, men då får man la bjuda på lite varierande storlekar så att säga. Man måste ju försöka att nå ut till alla och en del vill ju ha större och en del vill ju ha mindre. Jag är ju så att säga en people pleaser. Eller inte haha, det är ju bara så man vill gapskratta åt allt ibland alltså. ha nu en fin dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar