måndag 8 september 2014

TONÅRSRUM














Bebissteg liksom, bebissteg. Och dom som känner mig vet att jag klarar inte av bebissteg utan vill ta jättekliv hela tiden. Jag vill vara framme innan jag åkt. Och funkar det inte så skiter jag i det, men nu börjar jag bli bättre eller intalar mig det själv iallafall. Jag får inte ge upp bara för att det inte är full rulle hela tiden. Så vi fortsätter med storebrors rum i lugn takt. Hyllor uppe, tavlor uppe, lampor uppe och tackar jesuskristus för det framsteget. Sängen ska bytas ut och skrivbord in, men det verka vara svårare än att bestiga Mount Everest utan klätterutrustning. 



Idag har jag bara vilat hela dagen för jag var som sagt sjukt trött. Sen var vi på ett "Lära känna" möte med storebrors lärare och det gick väldigt bra. Blir nog fint det där med högstadiet.Högstadiet liksom. Gick inte jag där nyss. 7A klassrummet med utsikt mot ica. Som jag stirrat ut på den där trista parkeringen. Säkert med en massa stora, jobbiga "problem" som mest troligen var obefintliga redan då, men i en tonårskropp var allt jobbigt. Jag var ju inte den som hade tusen vänner eller tusen killar för den delen heller, men mycket hände ändå i den perioden av livet. Mycket premiärer blev det och jag hade jäkligt kul, men tillbaka dit vill jag aldrig igen.




Ha de fint nu ska jag ta en dusch och slänga min flanellskjorta till tvätt för till och med myran tyckte att jag alltid gick i den. Då troligtvis har man gått för långt.

2 kommentarer: