torsdag 16 maj 2013



Sakta men säkert rullar dagarna vidare och helgen är snart på intågan. Idag är det ju redan torsdag och det känns väldans trevligt. Inget planerat i helgen förutom ridskola och så har barnen övning för skolfotbollen, men sen är det fritt fram. 



Testade lätt kvarg igår och det var lika äckligt som jag förutspått, men mättande och så väldigt nyttigt så det är väl bara att bita ihop och håva in skedarna i munnen. Dock gäller det att svälja fort innan man ångrar sig. Usch inget gott alls, men gott har ju inte hjälpt hittills så nu kör vi på en annan linje. Var super taggad på att gå ut och hurta lite, men någon hade dragit och hämtat en vattenskoter och då gick det inte alls. Hade kunnat träna i gymmet, men det lockade inte så jag beslutade mig för att småsura i soffan till Hemlock Grove och slutligen somna. Rätt kuslig serie det där fast fascinerande. 




Ha de fint

2 kommentarer:

  1. Pröva å blanda det med lite funlight, om du inte redan gjort det förstås. :) Blir bra mkt godare än naturellt. :) bär i gör ju susen med!! Kram

    SvaraRadera
  2. jag har haft bär i men konsistensen är ju vedervärdig, men bara att tugga på. Det är ju för bra för att avstå:)

    SvaraRadera