onsdag 7 december 2011Lillprins BusIgår var det fullrulle med kids här. Lill faster var här och lekte med Tyra några timmar och då passade jag på att baka i fred. Annars viker hon knappt en tum fån mig. Det blev kola och kokosgodis som bakades. Det är kul att baka något nytt så det blir spännande och se om kokosgodiset håller vad de lovar. Funderar på att baka choklad biskvier idag. Vill ha lite mer utmaning. Och inte att förglömma kardemumma skorporna som jag måste baka.


Det positiva med bakning för mig är att jag inte blir sugen på godis efter som jag får min dos av socker av lukterna när jag bakar. Det stillar suget massor. Sen får man då inte tjuväta av det man bakat hihi!
Kram på er


3 kommentarer:

 1. Fattar inte hur du orkar allt!? Jag är helt slut! Tack för kolorna idag! Jättegoda! kram Linda

  SvaraRadera
 2. slickar du inte ens bunken? kram åsa

  SvaraRadera
 3. Jag blir trött av att inget göra så därför måste jag göra ngt hihi! Är ju lite tvärtom i allt, du vet. Knäpp! Klart jag bjuder hihi!

  Åsa jag hade gärnat slickat ur bunken, men försöker nöja mig med ett provsmak med fingret, men det funkar inte alltid. Du vet det är hårda tider nu hihi och jag motionerar alldeles för lite för att unna mig varje dag. Du ditt lilla energi knippe är ju ute å springer som en galning ( smitta mej) så du förtjänar ju lite gott.

  Kram på er

  SvaraRadera