lördag 5 november 2011





Kavat känger från Kavat och Primeboots från Creative Lounge



Dessa skor vill jag bara ha innan detta året är slut. Älskar hur dragkedjan är placerad på Primebootsena. De gör hela stöveln. Mina höga primeboots är inte så blanka som dessa utan har fått på sig ett lager damm hihi! Ska köpa riktigt bra putsmedel till dom så kanske de ser ut så sen.

Jodphurena är så sjukt snygga och så i min favvofärg no:1 London. Kanske inte heter så, men jag kallar den så, sitter i sen häst tiden då allt läder i den färgen kallades london. Det blev en hel del träns i den färgen och drömmen var en Stübben sadel i londonfärgat. Som jag drömde om den där sadeln och önska mig, men eftersom den kosta lika mycket som hälften av hästen och vi inte hade pengar som gräs så förblev det en dröm. Men snygg var den och Candy hade varit super fin i den. Allt passar ju visserligen en skönhet hihi! Och trög-Sandra har äntligen kommit på vad som skiljer vuxen modellen från barnmodellen förutom typ 700 kronor....dragkedjan. Jag tycker ju om dragkedjor fast i detta fallet så är det nog snyggare utan, men nog skönare med och 700 kronor billigare. What to pick?? Blir tokig. Känner att jag vill ha det bestämt innan ifall ett inköp blir akut.


Kanske inte de roligaste att läsa om, men energin har sugits ur mig. Egentligen känner jag för att hämta min spade och gräva ner mig. Hatar att tappa all inspiration, men det positiva är att den kan komma lika fort som den försvann så jag håller tummarna för det nu.



Kram på er

2 kommentarer:

  1. jag vill också ha de londonfärgade! dör lite

    SvaraRadera
  2. Låter inte så kul med tappad inspiration! Jag som tänkte att du skulle göra mig sällskap i kranseriet i eftermiddag!? Du har fått sms... :) Stövlarna var riktigt fina! Säkert svindyra! kram Linda

    SvaraRadera