måndag 10 oktober 2011



Nyss hemkommen från en härlig kvällspromenad aaaaa undebart! Sista veckan med extra jobb sen ner på den vanliga timmen och mindre stress på morgonen. Då hoppas jag att jag ska hinna att ta de flesta promenader på morgonen efter jag lämnat barnen på bussen.


Hade spotify i mobilen och attans vad det flöt på bra. Britney, Rihanna, Ebba Grön och många fler hjälpte mig att kicka igång adrenalinet like it a lot.


Började läsa på min nya bok "änglamakerskan" av Camilla Läckberg, super spännande. Tycker om hennes böcker och typ alla andra liknande böcker, är inte så kräsen. Den enda boken som inte ens jag orka läsa ut var "Tre Sekunder" av två svenska deckarförfattare. Invecklad och så långtråkig att jag använde boken när jag hade svårt att sova och sen fick barnen den att leka med.



Nu ska jag göra tråkigt pappersarbete så


ajöss & ajöken vänner

5 kommentarer:

  1. jag längtar till de rosa tallrikarna :) och allt annat ja ska köpa :) läste ut den boken förra veckan och längtar tills de kommer på film!

    ses snart kraaam

    SvaraRadera
  2. Den är sjukt spännande. Hoppas filmerna blir bra.

    Du får komma å besöka "mig" närdu är hemma.

    Kram på dej

    SvaraRadera
  3. anonym
    troligtvis blir det väl aldrig film av dem nu eftersom regissören (förmodligen) omkommit...
    tragiskt och sorgligt.

    SvaraRadera
  4. Fina bilder, som vanligt! Jag blinkade på dig i promenaden... Du kunde hängt med på Zumban istället!!! Ringde faktiskt innan för att fråga men... (ingen som svarade) kram Linda

    SvaraRadera
  5. Usch va hemskt de är. Hoppas de hittar han helskinnad, men chansen på de är väl noll.


    Var de du som blinka som en tok hihi undra va de va som spatt i den bilen. Trodde de va kanske för ja va så snygg hihi! kram

    SvaraRadera