måndag 31 oktober 2011







Lite bilder på butiken. Ser lite tomt ut, men jag hann liksom inte få upp allt. Väntar på en leverans från Gerbera, men de tar lite tid på sig. Aja, den som väntar på något gott...


Blev ett akut besök på IKEA igår. Tur att jag ibland kan komma med snabba beslut. Vi hade typ max en halvtimme på oss att välja bokhylla och vi kom hem med en som jag inte alls tänkt att välja. De som jag ville ha såg jag inte ens uppe, kanske berodde på stressen. Det blev en Billy och varje gång jag säger det ordet så kommer genast upp en Gyllene Tider låt, vet ni vilken? Of course, är det Billy. Billy, Billy... Han sa gosse, du fattar vad det handlar om? Den funkar än. Lika stor klasssiker som bokhyllan antar jag. Nu ska vi bara komplettera med ett 40 skåp till så sätter vi ihop skåpena och "bygger in" dom. Halva dörrarna är i vitrin och halva panel. Passar oss bra då vi inte vill visa alla fula dvd fodral och annat. Sen så ska liggande panel upp på resterande väggar i vardagsrummet och det ska göras snarast. Känner att det kliar i fingrarna, så bäst att passa på.


Nu är det dags att betala de där roliga räkningarna och eftersom jag får göra alla, så har jag att göra i några timmar. Nu råkade det också vara så att jag inte ställt om klockan i köket och gick och la barnen klockan sju i tron om att klockan var åtta så jag har lite tid att slå.



Kram på er


1 kommentar:

  1. jag längtar så tills jag kommer till karlsborg och få se det in real life! ser jätte fint ut! kram

    SvaraRadera