tisdag 11 oktober 2011

Kolla vilken super söt teförpackning jag köpte när jag storhandla. Jag tycker om när man ägnat "utsidan" lite omtanke. Dricker teet just nu och det var helt ok.

Ny dag, nya tag. Ska försöka att måla lite skyltar idag så jag kan börja skriva. Sprudlar av ideer och annat, men de är sällan de får komma ut nuförtiden. Jobb hindrar min kreativitet eller lathet.



Ny beställning på Ib Laursen är på väg och förhoppningsvis är de rosa tallrikarna det med. De har ju varit restade i några månader. Snart är öppningen nära, längtar så man kan dö dock inte att packa ner alla pryttlar, men allt har en baksida bara att tänka positivt och få det gjort.



Fyra dar kvar till panel uppsättning i köket. Nu får dagarna gärna gå jättefort så jag får börja att greppa hammaren och tumstocken. Snart kommer kanske lampan och den får inte komma upp förns allt är klart.



Tyramyra går just nu omkring i mina tio centimeters klackskor och är primadonna. Tjusigt värre. Hon gillar verkligen skor och klackskor definitivt. Nu är hon modell säger hon.





Nu ska jag väcka pojkarna, så ha en toppen dag!

2 kommentarer:

  1. Nu måste jag ju bara fråga hur det går med min skylt!? :) Jag tror att din inspiration tryter på grund av jobbet och då kan jag skylla på det också! Jag jobbar ju jämt, inte undra på att jag aldrig har inspiration till att skapa eget som du har! ;) Det pratades om dina väskor OCH din butik på jobbet idag så hitta inspirationen girl! We want it! kram Linda

    SvaraRadera
  2. Tack Linda! Din skylt går det inte så bra med...måste skärpa mig. Tänker på den typ varenda dag å samvetet känns inte bra. Kul att folk är intresserade lie it a lot. Jag har tusen ideer men verkställa dom verka ju inte funka. Du pigga iallafall upp mig med dina fina ord. Tusen tack å stor kram

    SvaraRadera