lördag 8 oktober 2011



Ja nu är det lördag at last. Har städat lite, men nu tar jag lite paus och passade på att ta lite bilder medans solen var framme så jag har lite i veckan att visa er. Har också kors i taket varit och köpt virke till skyltar som ska tillverkas roligt.

Vet ni vad jag har gjort?!! Tappat bort min ultimata pincett. Jag ser ut som, ja för jäklig rent ut sagt. Var tvungen att ha på mig solbrillorna när jag var på jakt efter en ny fast det misslyckades stort så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Inte kul alls.

Varit upp hos mor och far och rekat nya butiken och det blir så fint. De är så duktiga. Så nu kämpar de för fullt för att få klart till nästa helg, men vi vågar inte spika något än. Och snart är det dax för våran årliga kransbindning. Ska bli så kul att ha butiken med på ett hörn också. Nu ska jag beställa från fin fina Gerbera äntligen och hoppas att de kan levera snabbt.



Ha en toppen helg på er allihop

2 kommentarer:

  1. Det ska bli sååå spännande med "nya butiken"! Det kommer att bli makalöst fint där är jag säker på! Längtar! Kranseriet ja, när var det!? Måste skriva in det i kalendern i morrn! Kram Linda

    SvaraRadera
  2. De tror jag med :) tror vi skulle kransa allhelgona helgen. Det betyder att vi måste fixa pryttlar. Tror att ja håller de sparsamt i år oxå, låter de enkla bli de vackra fast vem vet kanske man ska gå bana as på några bara för att de är så kul. Längtar faktis till en heldag med er å go mat. Detta året slipper ja maten, så slipper ni bli förgiftade, ja tar gärna efterrätten. De är mer min grej hihi! Kram på dej

    SvaraRadera