söndag 30 oktober 2011







Gud vad svårt det är att tycka om sig själv, tycka att man duger som man är, alltid är det något man vill förändra. Jag försöker att acceptera det som är jag både fysiskt och psykiskt, men lång väg kvar. Känner ni likadant?



Ska bege mig till Humlebacken och butiken. Kanske det blir några kransar gjorda eller kanske kommer det så mycket folk att jag inte hinner. Hoppas på det sista. Ni ska veta att jag tycker det är jättekul att ni tar er tid att besöka min lilla butik, nya som gamla kunder.


Idag grattar jag min svägerska Alexandra i efterskott och är lite smått bitter att inte tiden hinns med till allt man vill/måste göra. Hoppas kalaset blir trevligt och maten utsökt. En present slipper du iallafall inte undan med även fast du slipper oss hihi!



Kram på er

3 kommentarer:

  1. Ja det är synd för du är jättefin på alla sätt! Själv har jag mängder av skavanker... ;)
    Jag har varit alldeles för många gånger i butiken utan att handla så nästa gång lovar jag att göra ett inköp! Ska ju ha en present om inte annat! Fattar inte när jag ska hinna kransa men hör gärna av dig när du åker upp! kram Linda

    SvaraRadera
  2. Det är bara trevligt att ha dig där hihi vi delar ju samma tycke och tänk.
    Klart vi ska kransa mer. På onsdag mellan fem och sju ska ju butiken vara öppet så då kör jag ett litet race med, kom gärna upp :)

    Kramar på dig!!

    SvaraRadera
  3. skönt man inte har dom problemen ,
    att vara skavank fri!!!!!

    SvaraRadera