lördag 24 september 2011Gör ett snabbt inlägg innan jag ska fylla på kärran som ska gå till tippen. Har promenerat en bit för en stund sen och så hämta vi Tessan (mammas hund) och tog en liten mini walk med henne också så Smilla får umgås med några av sin egen art. Nu ligger hon avslocknad på köksgolvet och fiser så illa...bläää. Tyra tyckte hon kunde gå ut och göra det istället, det lukta koskit!


Blev ett spontaninköp avv ett par höga stövlar imorse innan promenaden och nu är jag inte helt säker på att de är jag. Mina andra höga stövlar är på bristningsgränsen så de måste bytas ut, men om jag har gjort rätt återstår att se om en vecka eller två när de kommer. Tydligen måste jag börja att slänga lite skor nu, ok för mig jag har en massa ballerinas som ändå hade de ödet att gå. Får inrätta en del av källaren till mina älsklingar. Skorna då alltså hihi! Barna behöver inte vara där nere.


Nu blir det Bondens marknad med Linda as tradition så fort till att slänga ihop en omelett sen off we go.


Njut av solen

3 kommentarer:

 1. Nya stövlar är inte det lättaste;) det tar minsann tid- jag har själv just lämnat tillbaka mina nya;) Nåväl rätt som det är så finns de där. Ha en fin dag. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Glömde säga att jag beställde ett par av de jag bloggade om! :) Hoppas att de passar - både dina och mina! kram Linda

  SvaraRadera
 3. Visst är det något visst med stövlar, de måste liksom kännas bra för båda parter. Man ska ju trivas ihop ett tag..nää, men snygga måste de va å snygga måste de göra en.

  Hoppas att våra stövlar blir toppen iallafall å vi är nöjda :)

  SvaraRadera