onsdag 7 september 2011

Bild lånad från Leila.se


Nu kan ni förbeställa Leilas femte bok hos Bokus. Det har jag redan gjort och kan jag säga att jag längtar. Ja det kan jag, jag längtar. Längtar efter att få bläddra i en bok som ger så mycket inspiration och pappret...pappret är ljuvligt. Köper endast inrednings/kokböcker med detta tjockare och mattare papper nuförtiden. Känslan är allt.

Hitta en superfin jacka från Boomerang, tack vare Hedvig och jag som jag är sugen på, men den fanns bara i blått. Blått är inte min färg. Hade den varit grön hade jag definitivt tänkt på att köpt den trots priset. Min Canadian Goose jacka eller den är egentligen t:s men han har inte fått ha den på många år är såå sliten och den klarar inte av en vinter till. Har hängt med i åtta år så den har verkligen varit toppen.

Sitter och funderar på vad som ska beställas i Green Gates nya katalog, men jag kan tyvärr säga att det var inte så mycket som föll mig i smaken. Gillar inte de starka färgerna eller det nya vinröda trycket. Fast en väska hitta jag som jag bara måste beställa. Älskar också den lilla färgen, ååå så fin den är och vilken färgklick också.

Såg att Babyshop har börjat med Hunterstövlar gillas. Tycker om den lila färgen här med, men när det gäller stövlar så är svart det bästa. Tyra hade röda innan och de var helt ok, men inte alls så snygga som de svarta. Fast ni vet smaken är olika och man ändrar sig tusen gånger om, hihi! Tänker iallafall beställa fleece sockorna till Tyra myra nu när hösten är på väg.

Är irriterad på att jag inte kunde beställa overallen till Rasmus på gneis. Webbshopen funkade inte hos mig. Ska se om man kan ringa eller facebooka istället för nu vill jag ha en overall.


Kram på er från ett regnigt Karlsborg

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Du kan nu beställa på gneis =) Jag funderar på en till lillemanne här hemma, sååå bra o slitstarka!

  Åse

  SvaraRadera
 2. Inget konstigt att det blev mkt lila. Lila är (enligt mig iaf;)) finaste färgen! Underbart med barn som passar i alla färger. Extra plus med min lilla skatt är att hon är så oooooooootroligt fin i lila. hihi. ;)
  Nu undrar jag ju givetvis om du beställde nått från Greengate som du tror faller mig i smaken? :) Kram

  SvaraRadera