söndag 28 augusti 2011Så var kalaset förbi roligt & utmattande. Tyramyra var nöjd och det är det viktigast. Rasmus och Albin var så snälla och hjälpte till med fiskedammen som enligt Tyra var det roligaste. De fiskade upp både stövlar och gamla strumpor innan guldet kom.

Såg nyss "the Mechanic" och nu blir det dusch sen i sängs. Klockan är inte ens halv elva, bara barnet. Imorgon blir det promenad 05:30 sen senare blir det premiär för nya jobbet som städtant.


Kramars på er

6 kommentarer:

 1. Låter som ett härligt kalas! Underbart att de stora grabbarna förhöjt stämningen! :)
  Stort välkommen och lycka till med nya jobbet! kram

  SvaraRadera
 2. De var jättesnälla och tog jobbet på största allvar. Snart syns vi...Kram

  SvaraRadera
 3. Va härligt det låter.. Kul med jobb! på skolan antar jag? Ett "nytt" jobb eller är det ett vik? Skönt att höra att någon mer motionerar på morgonen, blir ju typ idiotförklarad när jag springer innan jobbet om jag börjar 0700. Men sanningen är ju den att man faktiskt blir piggare av att gå upp ca 45 minuter tidigare och motionera än att sova 45 min längre:) och för mig haglar ju inte möjligheterna att komma ut "när man vill" då får man passa på!Lycka till med jobbet, glad för din skull:) Kram åsa

  SvaraRadera
 4. Tack Åsa! Imorse struntade jag att gå ut och fy vad trött jag var. Det är sant att man blir så mycket piggare om man rör på sig på morgonen. Skulle gå vid halv åtta, men då åkte tenny.typiskt, blev på pissigt humör då. Du är så duktig å springer. blir det tjejmilen kanske? Jag har den lilla bebis vispis här till dej, inget stress det finns många kvar.

  kram

  SvaraRadera
 5. Oj har du öppet i morgon?

  SvaraRadera
 6. Shit vilket underbart kalas det ser ut och verkar ha varit! :) Kram

  SvaraRadera