måndag 29 augusti 2011
Nu har våra blåbär mognat så nu är det nog dax för lite blåbärspaj eller ska man kanske göra sylt istället. Vad tycker ni? Vi äter aldrig upp pajerna som bakas så det känns lite onödigt fast sylt är ju inte precis så super bra för tänderna heller. Jag försöker att undvika att ge barnen sylt för annars blir det att de bara äter det istället för tex gröt eller flingor.
Har lagt hälften av gången med sten och om jag bara får två timmar till övers utan barn och annat så är blir den klar. Nu är det mycket roligare iallafall jippi. Sen så känner jag mig extra motiverad eftersom jag vet att jag kan börja med köks väggen när jag är klar.
Idag blev det ingen promenad blää först snooza jag för länge och sen så åkte t iväg. Kände mig tröttare än vanligt så bäst jag fortsätter med morgonpromisar.


T har inhandlat ett nytt surround system med dvd så nu kan vi se på film igen at last börjar bli uttjatat med svenska filmer vid det här laget.


Kramars på er
Tänkte köra en liten tävlig till här på bloggen. Vill ni vara med?

4 kommentarer:

 1. Ingen kommentar om nya jobbet...? Blåbärspaj är ju mycket godare än sylt, tycker jag, men det är väl lika onyttigt både ock tyvärr. Ja klart jag vill vara med och tävla!:) kram Linda

  SvaraRadera
 2. jag vill också vara med o tävla... kram åsa

  SvaraRadera
 3. Åh vilka blåbär! Dom skulle jag vilja sätta tänderna i utan att dom ligger i varken paj eller sylt. ;) Såg SÅ MUMSIGA UT!!! Självklart vill jag med va me och tävla, dina tävlingar är ju dom bästa! Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt tjejer! Gör detta för eran skull för ni är så gulliga och tittar in här och för att det är så kul. Ska fota priset imorgon.

  Kram

  SvaraRadera