tisdag 24 augusti 2010

Vart tar tiden vägen?

Känner ni precis som jag att tiden bara rusar iväg. Jag hinner knappt gå och kissa för det är så mycket som ska göras. Jag har helt enkelt inte tid med sånt onödigt... Nu har jag sagt att jag skulle foga det sk*t kaklet, men jag har bara inte fått min otränande rumpa att gå och köpa en, men gör jag det inte idag så tror jag att jag får ett smärre bryt på mig själv. Jag har iallafall rensat fogarna från fix så det är nu helt klart för fogen.....fixa svamp....fixa svamp.

Igår när jag kom hem bar det av till skogen med Tyra, Lowe, Marcus och Herman och jag skulle plocka blåbär, men det sluta med två liter kantareller till Marcus istället. Det är så kul att plocka kantareller och det är väl något som sitter i sen barndomen antar jag. Själv har jag aldrig ätit dom och jag tror faktis inte ens att mamma och pappa fått mig till att smaka...är envis när det gäller mat..dum kanske man skulle kunna säga...
Iallafall så sprang barnen som galningar upp och ner i grusbacken på Hammarnäset och det var riktigt gott att komma ut i skogen. Hade visserligen gått där några timmar innan, men ändå.

Sen gjorde jag klart andra lådan till skafferiet, börja med skylten och så titta vi på Brottet och Tenny blir lika sur varje gång för han inte får reda på slutet förns om två veckor. Vi sitter där i soffan och gissar hej vilt vem det kan vara som mördat Nanna Birk Larsen. Ganska ofta så hör man denna kommenter " Jag sa ju att det var han som hade gjort det" och " det sa jag också" eller " det är nog han som gjort det, kom ihåg att jag sa det".
Kan det vara så att vi tävlar om vem som kommer ha rätt..Och vi var tvugna att se alla avsnitt för det blev så spännande. Klockan sluta på två i natt när vi la oss. Inte undra på att jag ser ut som en levande död.

Kram

2 kommentarer:

  1. Jag kommer ihåg att pappa försökte lura dig att äta allt möjligt när vi va små!!!

    SvaraRadera
  2. lyckades han? Kommer inte ihåg, men vet att mamma tyckte inte om mig när det var mat inblandat...

    SvaraRadera